Trinaestojulski odbojkaški turnir veterana

Trinaestojulski odbojkaški turnir veterana počeo je danas u Sportskom centru “Cetinje” u organizaciji Odbojkaškog kluba ” Lovćen” i trajeće do 13.jula.
Na turniru koji se ove godine prvi put održava učestvovaće šest muških i dvije ženske ekipe. Prema propozicijama svaka ekipa će dnevno odigrati dvije utakmice.
Ispred Prijestonice Cetinje takmičare i prisutne pozdravio je Vladimir Sekulić iz Sekretarijata za kulturu sport i mlade,u nadi da će ovaj turnir postati tradicionalan. Takođe je naveo da će kako amateri tako i veterani Cetinja biti češći posjetioci ovakvih sportskih manifestacija.
Ispred Odbojkaškog kluba”Lovćen” obratio se predsjednik Slobodan Borozan i rekao da je ovo idealna prilika za druženje starih poznanika sa terena. Uputio je i zahvalnost treneru kluba Zoranu Martinoviću za organizaciju ovakve manifestacije.
Prvom danu turnira koji nije takmičarskog karaktera prisustvovao je Igor Vušurović osvajač zlatne medalje sa selekcijom Jugoslavije na Olimpijskim igrama 2000 godine u Sidneju. On je učesnicima uručio zahvalnice.
Organizaciju turnira pomogli su Odbojkaški savez Crne Gore i Prijestonica Cetinje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *