O nama

DOO” Sportski centar Cetinje” obavlja djelatnosti iz oblasti sporta i fizičke kulture kao i dopunske djelatnosti koje se odnose na ugostiteljstvo i trgovinu na veliko i malo.
Osnovna djelatnost i djelatnost od posebnog interesa odnosi se na pružanje usluga u oblasti sporta, fizičkog vaspitanja,sportske rekreacije, takmičarskog sporta, održavanje postojećih i gradnju novih sportskih objekata. Radi se na podsticanju i razvijanju sa drugim srodnim organizacijama da bi se zadovoljile potrebe građana i korisnika iz sfere sporta i fizičke kulture. U sklopu spoljašnjeg uređenja sportskog centra nalazi se pomoćni fudbalski teren, otvoreni rukometni teren, teniski teren u Njegoševom parku kao i Fudbalski stadion koji je u izgradnji površine 4.192.89 m.
Kompleks DOO” Sportski centar Cetinje” obuhvata veliku sportsku dvoranu kapaciteta 750 sjedećih mjesta, u kojoj se tokom godine održi oko 200 zvaničnih utakmica u rukometu, košarci svih selekcija, salu za stoni tenis, džudo kao i malu salu. U objektu se nalaze  upravne i poslovne prostorije( dvije teretane i kancelarije RK” Lovćen” i KK “Lovćen 1947”).
U sklopu DOO” Sportski centar Cetinje ” radi i Hotel “Sport In” koji je kategorisan sa dvije zvjezdice. U okviru njega nalaze se :restoran sa 60 mjesta, cafe bar – 35 ,ljetnja bašta 60 mjesta i mali salon idealan za poslovne ručkove i seminare manjeg obima. Hotel i restoran zajednički organizuju konferencije, svadbe,rođendane  a u ponudi je i catering servis. U okviru dopunskih djelatnosti nalazi se i vešeraj. Tel Hotela “Sport In” 041-231-177 ,fax 041-231-171 i e-mail: sportinct@t-com.me