Radni sastanak sa Sekretarijatom za obrazovanje, sport i mlade

23. avgust 2022. godine
Sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milošević bila je, zajedno sa svojim saradnicima, na prvom radnom sastanku u »Sportskom centru Cetinje«.
Sa v.d. izvršnom direktoricom Novkom Milošević i referentima za sport razgovarali su o budućim planovima proširenja i izgradnje novih sadržaja za sport i rekreaciju u našem gradu. Ono što se naglasilo kao nužno je zadovoljenje potreba sportskih klubova, privatnih školica i ostalih zainteresoanih sportskih i kulturnih udruženja za adekvatnim i uslovnim prostorijama, halama i sadržajima.
Izgradnjom novih sportskih hala i pratećih prostorija omogućila bi se bolja i sadržajnija ponuda aktivnosti za djecu, mlade i starije kategorije građana.
Zaključeno je da gradu nedostaju zatvoreni prostori za odvijanje amaterskog sporta i rekreacije, kao i adekvatni prostori za plesne, folklorne i druge sportske ili umjetničke aktivnosti.
Ne treba zanemariti činjenicu da bi izdavanjem u zakup novih prostora D.O.O. »Sportski centar Cetinje« bilo u prilici da se, uz poslove iz djelatnosti ugostiteljstva, osamostali u izvršavanju obaveza prema zaposlenima i servisiranju drugih tekućih troškova usluga i održavanja objekata.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *