Prvenstvo Crne Gore u karambol bilijaru održano u sportskom centru

Prvenstvo Crne Gore u karambol bilijaru održano u Sportskom centru Cetinje
Ovogodišnje XIV izdanje prvenstva Crne Gore u karambol bilijaru organizovao je bilijar klub” Biljarda” u čast 13 jula Dana državnosti.
Prema riječima organizatora ovo je  prvenstvo Crne Gore za 2020 godinu,koje se nije moglo odigrati u pradviđenom terminu  zbog pandemije COVID-19 prošle godine.
Na turniru je učestvovalo 13 takmičara 11 sa Cetinja i dva iz glavnog grada Luka Rašević i Draško Bajković. Nakon eliminacione faze četvrtfinala i polufinala ,novi(stari) finalisti su bili poznati- kazao je organizator. Danilo Brajović jedan od učesnika finala bio je iznenađen jer je u polufinalu pobijedio Marka Lipovinu koji je po njegovim riječima tokom turnira pokazao bolju igru. Istakao je i da će u finalu dati sve od sebe kao i do sada ,a posebno ce biti inpirisan jer mu je protivnik sin Vuk Brajović.
U finalom mecu, Vuk Brajovic je savladao Danila Brajovica, rezultatom 40:28. Mladji Brajovic je naslov prvaka osvojio po treci put. Bio je najbolji 2017. i 2019. godine.
Iz Bilijar kluba” Biljarda” poručili su da će osim redovnih turnira organizovati i nacionalno prvenstvo za 2021 godinu, kao i prvenstvo Cetinja,koje će biti održano 13. novembra na Dan oslobođenja grada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *